UrbanRebel

DarkRebel

Modely

Nový
CUPRA
Nový Terramar
Nový
CUPRA
Nový Tavascan
CUPRA
Born
Nový
CUPRA
Nový Formentor
Nový
CUPRA
Nový Leon
Nový
CUPRA
Nový Leon Sportstourer
CUPRA
Ateca
KONCEPTY
UrbanRebel
KONCEPTY
DarkRebel

22.08.2024

CUPRA predstavuje nový model CUPRA Terramar

  • Nový CUPRA Terramar je športové SUV, ktoré vzdáva hold okruhu Terramar

  • CUPRA Terramar využíva nový dizajnový jazyk CUPRA s odvážnym sebavedomým vzhľadom

  • CUPRA v Barcelone oslavuje začiatok 37. ročníka Louis Vuitton 37th America's Cup Barcelona a odhaľuje prvé detaily modelu CUPRA Terramar pred jeho svetovou premiérou

  • Svetová premiéra sa bude vysielať naživo 3. Septembra o 12:15 CEST: https://youtube.com/live/044s9WOkMyM

 

Martorell, 22/08/2024 - Čakanie je takmer na konci. Koniec odpočítavania na "CUPRA Cube" znamená začiatok 37. ročníka Louis Vuitton America´s Cup Barcelona a dnes CUPRA poodhaľuje pred svetovou premiérou, prvé detaily nového modelu CUPRA Terramar.

Počas nasledujúcich dní bude časovať nainštalovaný na pláži v Barcelone a bude ukazovať niektoré detaily nového modelu značky. Na "CUPRA Cube" sa budú zobrazovať aj informácie o jednotlivých závodoch, ako aj výsledky a poradie súťažiacich, aby mali fanúšikovia súťaže vždy aktuálne informácie.

Nový CUPRA Terramar prichádza, aby povýšil značku CUPRA na pozíciu najrýchlejšie rastúceho segment v Európe. Toto nové dizajnové SUV vzdáva hold okruhu Terramar v Sitges, kde sa CUPRA prvykrát predstavila svetu. CUPRA Terramar je novým hrdinom éry, vytvoreným podľa nového dizajnového jazyka CUPRA, ktorý dokonale spája emócie a výkon. 

Vyznačuje sa jedinečnou DNA CUPRA s odvážnym a sebavedomým vzhľadom,  integruje novú generáciu technológií, väčšiu digitalizáciu a prvky udržateľnosti, pričom zvyšuje a zlepšuje jazdné vlastnosti. 

Svetová premiéra modelu CUPRA Terramar bude nezabudnuteľnou udalosťou, ktorá spojí fanúšikov značky CUPRA, aby zažili novú éru značky v rámci súťaže, v ktorej niet druhého miesta.

Svetová premiéra sa bude naživo vysielať 3. Septembra o 12:15 CEST na YouTube: https://youtube.com/live/044s9WOkMyM