UrbanRebel

DarkRebel

Modely

Nový
CUPRA
Nový Terramar
Nový
CUPRA
Nový Tavascan
CUPRA
Born
Nový
CUPRA
Nový Formentor
Nový
CUPRA
Nový Leon
Nový
CUPRA
Nový Leon Sportstourer
CUPRA
Ateca
KONCEPTY
UrbanRebel
KONCEPTY
DarkRebel

03.09.2024

Značka CUPRA na jachtárskej regate America’s Cup predstavuje model Terramar, nového hrdinu pre novú éru

  •  Športové SUV posunie značku do centra najrýchlejšie rastúceho segmentu v  Európe.

  •  Terramar využíva nové výrazové prostriedky dizajnu značky CUPRA, ktoré mu dávajú výrazný a sebavedomý vzhľad 

  •  Interiér nanovo interpretuje športového ducha kokpitom orientovaným na vodiča so špecifickým dizajnom stredovej konzoly.

  •  CUPRA Terramar bude na výber s rozličnými alternatívami pohonu, čisto spaľovacie motory ale aj nová generácia pohonu plug-in hybrid (eHybrid) s výkonom až 200 kW (272 k) a dojazdom vyše 100 km s elektrickým pohonom

  •  Jazdnú dynamiku umocňuje štandardný športový podvozok a progresívne riadenie, ako aj nové adaptívne tlmiče pruženia a brzdy Akebono.

  •  CUPRA spojila sily s organizáciou jachtárskej regaty America's Cup konanej pod jej tradičným mottom "there's no second" a uviedla limitovanú zvláštnu verziu "Terramar America's Cup".

  •  CUPRA bude mať po uvedení modelu CUPRA Terramar nateraz svoje produktové portfólio kompletné.

 

 

 

Martorell, 03.09.2024 - Na pozadí jachtárskej regaty America's Cup, jedného z najprestížnejších športových podujatí na svete, sa koná premiéra nového modelu CUPRA Terramar.

CUPRA Terramar je novým hrdinom značky pre novú éru v neobyčajne dôležitom roku. Športové SUV posúva značku CUPRA do centra najrýchlejšie rastúceho segmentu v Európe.

CUPRA Terramar napĺňa prísľub, ktorý značka dala pred dvoma rokmi a prispeje k pokračovaniu jej úspechu. 

CUPRA je jednou z najrýchlejšie rastúcich automobilových značiek v Európe, ktorá od svojho vzniku v roku 2018 dodala zákazníkom vyše 650 000 automobilov a expanduje na svetovom trhu s vyše 800 špecializovanými prevádzkami CUPRA Garage.

 

 

"CUPRA Terramar predstavuje ďalší stupeň na našej ceste rastu. Toto športové SUV prinesie mladú a vyzývateľskú mentalitu značky CUPRA širšiemu publiku, rozšíri modelové portfólio značky a osloví nových zákazníkov, ktorí hľadajú atraktívny dizajn a vyššiu výkonnosť," povedal Wayne Griffiths, CEO značky CUPRA. "CUPRA Terramar svojim menom vzdáva hold legendárnemu španielskemu pretekovému okruhu, na ktorom sa zrodila značka CUPRA a nanovo definuje, čo všetko môže poskytnúť SUV z hľadiska emócií, výkonnosti a dizajnu. Pre niektorých ľudí je dizajn podriadený funkcii a pre nás u značky je CUPRA dizajn podriadený emóciám."  

CUPRA Terramar si zaslúži sľubný štart, preto značka CUPRA a organizácia legendárnej jachtárskej regaty America's Cup spojili sily v strategickej aliancii počas 37. ročníka legendárnych pretekov, ktoré sa konajú v Barcelone, domovskom meste značky CUPRA.

Premiéru modelu CUPRA Terramar zvýrazňuje exkluzívna zvláštna verzia America's Cup Limited Edition, z ktorej vznikne približne 1300 exemplárov s jedinečným dizajnom vytvoreným na oslavu spolupráce.

Model CUPRA Terramar bol navrhnutý a vyvinutý v Barcelone a bude sa vyrábať v závode Audi Hungaria v maďarskom Györi. Predávať sa začne v 4. štvrťroku tohto roka.