UrbanRebel

DarkRebel

Modely

Nový
CUPRA
Nový Terramar
Nový
CUPRA
Nový Tavascan
CUPRA
Born
Nový
CUPRA
Nový Formentor
Nový
CUPRA
Nový Leon
Nový
CUPRA
Nový Leon Sportstourer
CUPRA
Ateca
KONCEPTY
UrbanRebel
KONCEPTY
DarkRebel

03.10.2024

CUPRA prichádza na autosalón s revolučnými novinkami

  • Slovenská premiéra dvoch úplne nových revolučných modelov CUPRA Tavascan VZ a CUPRA Born VZ 

  • Takmer všetky novinky od značky CUPRA nájdete v pavilóne A 

 

03/10/2024 Nitra - Značka CUPRA, známa svojou vášňou pre výkon a inovatívny dizajn, prichádza na nitriansky autosalón s revolučnými novinkami, ktoré posúvajú hranice športovej jazdy. Okrem kompletného predstavenia svojej aktuálnej modelovej rady, pripravila CUPRA pre slovenských zákazníkov dve absolútne exkluzívne premiéry úplne nových modelov - CUPRA Tavascan a CUPRA Born VZ.

Nové modely, nové možnosti

CUPRA na autosalóne predstavila celú svoju modelovú radu, vrátane noviniek, ktoré spájajú športový výkon s udržateľnosťou. Návštevníci sa tak môžu tešiť na dynamické línie, prémiové materiály a najmodernejšie technológie, ktoré charakterizujú všetky modely CUPRA. Nájdete tu to najlepšie a najvýkonnejšie čo aktuálne značka na slovenskom trhu ponúka. Nový CUPRA Formentor VZ 333 v špeciálnej farbe Century Bronze, CUPRA Leon Sporstourer VZ 333 vo farbe Enceladus Grey, hatchback CUPRA Leon v novej farbe taiga grey a mnohé ďalšie novinky.  

Slovenské premiéry: CUPRA Born VZ a CUPRA Tavascan VZ

Zvláštnym lákadlom pre slovenských zákazníkov sú dve absolútne novinky - CUPRA Tavascan a CUPRA Born VZ. Oba modely sú vybavené výkonnými elektromotormi a ponúkajú nezabudnuteľný zážitok z jazdy.

CUPRA Born VZ: Tento kompaktný, plne elektrický "hot hatch" ponúka kombináciu športového výkonu a každodennej praktickosti. Vďaka výkonnému elektromotoru a športovému podvozku a najmä športovým sedačkám od spoločnosti SABELT, poskytuje nezabudnuteľný zážitok z jazdy.

CUPRA Tavascan VZ: Elegantný a výkonný elektromobil typu SUV spája športový dizajn s praktickosťou. S dlhým dojazdom, rýchlym nabíjaním, komfortnými vlastnosťami špičkovým ozvučením od spoločnosti SENNHEISER a športovými sedadlami SABELT je ideálnym spoločníkom pre dlhé cesty. 

CUPRA - viac než len auto

Značka CUPRA je viac než len autá. Je to životný štýl, ktorý spája vášeň, výkon a inovácie. Na autosalóne majú návštevníci možnosť ponoriť sa do sveta CUPRA a zažiť jedinečnú atmosféru tejto mladej a dynamickej značky.

 

Autosalón Nitra